Udmeldning om Coronavirus/covid-19

Udmeldning om Coronavirus/covid-19

På baggrund af Statsministerens udmelding i aftes, aflyser Søhøjlandets Kirke gudstjenesterne d. 15. og 22. marts ligesom menighedsrådet forventer at alle store forsamlinger i kirkens lokaler, aflyser deres arrangementer de kommende to uger. Du kan forvente at arbejdsgrenene selv kommunikerer ud om de enkelte arrangementer.

Derimod vil der stadig være mulighed for at gennemføre planlagte udvalgsmøder, kernegruppesamlinger mv. med et begrænset antal deltagere, såfremt de involverede ønsker det. Kirkens almindelige drift og muligheden for at kontakte menighedsråd og medarbejdere fortsætter som udgangspunkt uændret.

I tråd med de offentlige anvisninger, vil vi gerne understrege vigtigheden af at bruge sin sunde fornuft og tage sine forholdsregler der hvor du møder andre mennesker; Undgå håndtryk og fysisk kontakt, husk god hygiejne inkl. hyppig håndvask, samt host og nys i ærmet. Derudover skal man blive hjemme hvis man har sygdomssymptomer eller tilhører gruppen med forhøjet risiko dvs ældre, fysisk svækkede og kronisk syge.

Samtidig vil vi opfordre jer alle til at bede for dem som er ramt af sygdommen, direkte eller indirekte. Vær også opmærksom på, om der er nogen der har brug for din hjælp, fx ældre som har behov for hjælp til indkøb og andre praktiske ting, når vores samfund i den kommende tid ikke er helt som det plejer.

Tak for jeres forståelse for dette.

På menighedsrådets vegne
Poul Winther Kristensen