Menighedslejr

Tilmelding til menighedslejren 2019

Program for menighedslejren

Du kan hente hele programmet for menighedslejren ved at trykke her

Introduktion af årets taler og emne på menighedslejren

Hej Søhøjlandets Kirke
Mit navn er Michael Mørch Thunbo – og jeg glæder mig til at være sammen med på jeres menighedslejr! Jeg er 26 år, bor i Skejby med min hustru Helene og vores dreng Johannes. Jeg er netop ved at færdiggøre min bachelor på Menighedsfakultet, hvor jeg også har arbejdet som informationsmedarbejder de sidste par år. Jeg elsker volleyball (udøver) og en passioneret bokse-fan (tør kun se på). Jeg slapper af i naturen eller med en god roman i hånden, og er ellers en ganske almindelig fyr der forsøger at være en god mand, far, søn, bror og ven – og som trænger til læssevis af nåde hver dag!

Om emnet

Det er et super spændende og udfordrende emne vi skal være sammen om, men jeg tror på at Gud vil flytte os sammen og tættere på Ham igennem det! Det er vigtigt for mig, at virkelighed og tro hænger sammen, også når livet ikke går som vi havde håbet på. Men hvordan kan man leve et fuldt og ærligt liv med Gud, hvis man faktisk er i tvivl om, hvorvidt Han er til at stole på? Er det muligt at leve et liv med Gud, hvor alle ens gamle ar og sår, alt det man glæder sig over og længes efter kan rummes i en tillidsfuld relation til Ham? Det synes jeg, kan være svært – men jeg ved hvor vigtigt, det er at kæmpe for!

Jeg glæder mig til at møde jer!