Reach the Community!

"Reach the City" er et evangelisationsfremstød, som friluftsmissionen og Københavns IMU arrangerede. Målet med det var at nå københavn med evangeliet om Jesus.
Vi ønsker også at nå vores lokalområder. Men hvordan?

Læs en artikel om "Reach the City" her: http://infolink2003.elbo.dk/imt/bruger/vis.asp?which=20485&pub=IMT+2011+nr%

Vi ku’ kalde det "Reach the Community" hos os her i det landlige Søhøjland, da "city" måske lige er i overkanten  – og "village" lidt for lidt! Men "community" – er det ikke fint nok? Nuvel, navnet er vel ikke det væsentligste, men sagen! Og sagen er ekstremt vigtig! Hvorfor? Fordi Gjern, Voel, Hammel, Sorring, Fårvang, Silkeborg, Skannerup etc. har behov for at bli’ mødt af budskabet om Jesus.

Jeg tror det er af stor betydning, at vi som kristi kirke tænker tanker omkring, hvordan vi skal bringe evangeliet videre. Og disse tanker må begynde i bøn og bibellæsning. Lad os bede Gud om at bruge os som hans evangelister. Og lad os suge til os af hans ord i Bibelen, hvor vi får kraft og inspiration til tjeneste for ham.

Hvordan blir evangeliet udbredt hos os? Og er der andre evangelisationsofrmer, vi skal prøve af? I København gik de på gaden med traktater, tale-malebræt etc. – ville det være en ok måde at gøre det i Voel? Eller sku’ vi stille os op nede i byen i Gjern og råbe budskabet ud? Hvordan skal vi gøre det?