onsdag den 9. april 2014

Påskemåltid

En skærtorsdagsbegivenhed med familien eller kernegruppen? Der er desværre ikke gudstjeneste i Søhøjlandets Kirke skærtorsdag, men derfor kan man da fejre dagen med manér alligevel :-)

tirsdag den 11. marts 2014

Troens ABC - Nadveren

Vi fik desværre ikke optaget prædiken fra i søndags, som vi ellers plejer. Men jeg holdt jeg en prædiken ud fra samme tema i Vendsyssel.

tirsdag den 4. februar 2014

Troens ABC - Dåben

I søndags var vi til gudstjeneste, hvor vi var sammen om temaet 'dåben'. Menigheden stillede nogle spørgsmål, og så holdt jeg en tale baseret på disse spørgsmål.

torsdag den 7. november 2013

Mærk Gud!

Henrik Højlund har lige fået udgivet sin bog, "Mærk Gud!", som handler om forskellige måder at erfare Gud på i hverdagen. Fornyligt talte han i Gjern Missionshus.

torsdag den 24. oktober 2013

Teenklubben Tune In!

Så er teenklubben Tune In en realitet. Tune In er tilknyttet Søhøjlandets Kirke og bliver også tilknyttet IMU.

torsdag den 5. september 2013

Dåb - del 1 - Dåb i GT

Dåben fylder en del i den kristne kirke. Jeg vil dykke lidt ned i hvad Skriften har at sige om dåben. Denne gang, hvad der står om dåben i det gamle testamente.

torsdag den 22. august 2013

Korset - Livets træ!

Derhjemme foran mit skrivebord, har jeg et kors stående. Jeg har faktisk flere kors, men ét af dem skiller sig ud. Ikke kun fordi det er tomt, men fordi det udover at være et kors, samtidig er et træ med stamme, grene og blade.