tirsdag den 27. januar 2015

Ægteskabet - i Bibelsk lys

Hvordan leve op til ægteskabsløfterne? Hvordan være tro mod løftet om at elske og ære i medgang og modgang? Hvordan holde fast i, at være bundet til sin ægtefælle?

onsdag den 21. januar 2015

Ind til kilden...

Et af vores tre fokuspunkter i kirken er: "Ind til kilden - ud i livet!" Og det, vi tænker med kilden, er Gud og det, at være i hans nærhed.

onsdag den 7. januar 2015

Jeg ønsker en rummelig kirke

Rummelighed, tolerance, bredde, favnende... alt sammen buzzwords, som beskriver den måde, vi ønsker, at vores senmoderne fællesskaber skal være.

lørdag den 3. januar 2015

Ingen juleprædikener

Pga tekniske vanskeligheder blev juleaftens- og juledage prædikener ikke optaget.

mandag den 11. august 2014

Gode gerninger gør ingen god - men en god gør godt!

Tanker og refleksioner i forlængelse af prædiken i søndags, 8 s e trin 2014.

mandag den 30. juni 2014

Ændringer i "Bøn om vækkelse"

I Julie måned er der ingen bedemøder pga ferie. Efter ferien ændrer vi også ugedag og tidspunkt.

onsdag den 7. maj 2014

Bryllup i stedet for undervisning

Der skulle have været undervisning ud fra Jakobsbrevet kapitel 2,14-26 d 18/5-2014. Men i stedet for undervisning bliver der vielse :-)