Præstens blog

tirsdag den 12. maj 2015

Præsteuniform - del 2

I det første indlæg om præsteuniformen skrev jeg lidt om holdningen til det, at præsten overhovedet bruger uniform. I dette indlæg vil jeg forsøge at sige lidt mere om hvad meningen med uniformen er.

[mere]

No comments

mandag den 11. maj 2015

Præsteuniform - del 1

Præsteuniform: Skal? Skal ikke? Hvad tænker du er det fedeste - en præst i uniform eller bare en i helt alm. hverdagstøj (el. evt. en blanding/mellemting)?

[mere]

2 comment(s)

tirsdag den 31. marts 2015

Påskens traditioner

Gamle højtider er ofte fuld af alle mulige traditioner. Her kan du læse om de mest almindelige traditioner i forbindelse med påsken.

[mere]

No comments

onsdag den 25. marts 2015

Hvorfor luthersk?

Lidt refleksioner vedr. mit personlige lutherske ståsted. Jeg er lutheraner, for jeg mener, det er det tætteste man kommer på bibelsk kristentro - og det er det sundeste for troen.

[mere]

No comments

onsdag den 11. marts 2015

Vækkelsesforkyndelse anno 2015???

Ordet vækkelse gi'r mange forskellige slags associationer. For nogle, bliver det til et glædeligt minde fra ungdommen - for andre, et manipulerende pres efter at føle sig på en bestemt måde.

[mere]

No comments

mandag den 2. marts 2015

10 bøger, der har formet min tro

Bøger kan påvirke os på mange måder. Nogle, fordi de minder os om noget, vi tror på - andre, fordi de provokerer. Og andre igen, fordi de viser os helt nye veje. Her er ti bud på bøger, som har formet min tro. (Bibelen nævner jeg ikke, fordi den er helt indlysende på førstepladsen).

[mere]

1 comment(s)

mandag den 2. februar 2015

10 måder, Gud taler til os

Når vi læser i Bibelen, ser vi ret hurtigt, at Gud taler til mennesker. Det gør han på mange forskellige slags måder. Her er ti vigtige måder:

[mere]

No comments

Displaying results ###SPAN_BEGIN###%s to %s out of ###SPAN_BEGIN###%s