Medlemskursus

Tid: d. 12. maj 2016, kl 19:30-22:00
Sted: Søndergade 54b., Gjern

Kurset er målrettet dig, der ønsker at blive medlem af menigheden. Dvs. både dig, der længe har været med i menigheden og er blevet 18 år for ikke så lang tid siden - Og det er for dig, der er begyndt for nyligt eller for et stykke tid siden, og nu ønsker at forpligte dig endnu mere.

Aftenen vil indeholde oplæg, der fortæller lidt om menigheden profil, dvs. vores lære, visioner, struktur, etik, økonomi, tjenester osv. Der vil naturligvis også være god tid til afklarende spørgsmål.
Efter oplæg og spørgsmål vil der blive serveret kaffe mm. Under kaffen vil der være mulighed for at tegne sig som medlem. Medlemssamtalerne foregår inde på kontoret, hvor Brian, kirkens kasserer, vil guide jer igennem processen. Har I børn under 18, er der også mulighed for at få dem meldt til som medlemmer. De bliver i så fald medlemmer af kirkens børne- og ungdomsforening, BUSK*

Du kan på forhånd sætte dig mere ind i hvad menigheden er for en størrelse, ved at se på 'om os' på kirkens hjemmeside. Her kan du se lidt om vores profil, læse vores vedtægter mm.

* Børn og Unge i Søhøjlandets Kirke

Du tilmelder dig ved at sende en mail eller et besked til Jón.

I beskeden skriver du, at du ønsker at tilmelde dig medlemskurset og hvor mange I kommer.

Jóns e-mail: jon@shkirke.dk

Jóns mobil: +4561346368