For børn

Vi glæder os over, at der er rigtig mange børn i Søhøjlandets Kirke. Det er vigtigt for os, at børnene har lyst til at være en del af menigheden. Derfor sker der noget særligt for børnene hver søndag.

Minikirke
For børn fra 3 år til skolealder. Man må gerne tage en voksen med, hvis man helst ikke vil alene af sted. Her hører vi forkyndelse, leger og synger på de små børns præmisser.

Børnekirke
For alle børn fra o. - 3. klasse. I Børnekirken sker der en masse spændende ting. Vi leger, synger, beder og hører om Jesus.

Legehjørne
For børn under 3 år vil der hver søndag være et legetæppe i cafeteriet, hvor de mindste kan lege. Her kan forældrene følge med i hvad der sker inde i hallen, igennem vinduet - samt lytte til hvad der bliver sagt via en højtaler i rummet.

Spaghettigudstjenester
Engang imellem er der spagettigudstjeneste, som ikke ligger om søndagen, men en sen eftermiddag midt i ugen. Til disse gudstjenster begynder vi med en kort liturgisk del på en halv time, og derefter spiser vi aftensmad sammen og hygger.

Miniteen
For børn fra 4. klasse til og med 7. klasse har Indre Mission i Gjern en klub, som hedder miniteen. De mødes onsdag aftener fra kl 19.00 til 21.00. For yderligere oplysninger om miniteen, se her!

Juniorkirke
Udeover mini-teen, er der også engang imellem juniorkirke for samme aldersgruppe. Det betyder, at juniorerne går ud mens de voksne hører prædiken, og får en forkyndelse, som er direkte målrettet dem.